2024-01-09 12:00Nyheter

Hållbarhetsredovisning 2022/2023

Input interiörs hållbarhetsredovisning 2022/2023

På Input interiör arbetar vi för att göra långsiktiga och medvetna val, och i årets hållbarhetsredovisning får du en inblick i våra satsningar, ambitioner och mål.

I en föränderlig värld är förmågan att möta omvärldens utmaningar helt avgörande för ett företags långsiktiga framgång. Nu står vi inför vår största utmaning någonsin. Att ta ansvar för miljöförstöring, klimatförändring och sociala klyftor som påverkar oss och vår planet, oavsett var vi lever.

I dag är vår målsättning tydligare än någonsin och under det senaste året har vi tagit nya kliv i vårt arbete med hållbarhet. Vi har gjort stora satsningar i socialt ansvarstagande, fossilfria transporter och grön el. Dessutom har vi etablerat vårt cirkulära erbjudande i fler länder.

I den här rapporten kan du fördjupa dig i vårt hållbarhetsarbete.

 

 


Ämnen: Nyheter

Om Input interior

Input interiör är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med unik kompetens inom behovsanpassade lösningar för kontor och näringsliv, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg. Idag är vi ca 560 medarbetare på 41 orter i Norden och omsätter ca 3,5 miljarder kronor.


Kontaktpersoner

Marcus Eriksson
Communications Officer
Marcus Eriksson